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"The Upstart Guide to Owning and Managing a Restaurant is filled with step-by-step strategies and action plans explained and outlined by veteran restaurateur and educator Roy S. Alonzo. The ultimate guide to entering the food service industry, The Upstart Guide to Owning and Managing a Restaurant provides industry insights and all the practical nuts-and-bolts information readers need to get started, including:

Smart start-up basicsWriting a winning restaurant business planDeveloping the perfect menu for your target audienceCreating front-of-house ambience and back-of-house efficiencyOperating profitablyMarketing opportunities to grow your businessAnd an all new chapter on new and emerging technologies in the restaurant business!"

"The Upstart Guide to Owning and Managing a Restaurant, está repleta de estratégias passo a passo e planos de ação explicados e delineados pelo veterano restaurateur e educador Roy S. Alonzo. O guia definitivo para entrar no setor de serviços de alimentação, The Upstart Guide to Owning and Managing a Restaurant, oferece percepções do setor e todas as informações práticas de que os leitores precisam para começar, incluindo:

Noções básicas de start-up inteligente, elaboração de um plano de negócios de restaurante vencedor. Desenvolvimento do cardápio perfeito para o seu público-alvo. Criação de um ambiente na frente da casa e eficiência nos bastidores, operação lucrativa, oportunidades de marketing para expandir seus negócios, E um capítulo totalmente novo sobre tecnologias novas e emergentes no setor de restaurantes!"